VNews.com.ua

Новий Peugeot Traveller вже прямує в Україну: подробиці та ціни

Июль 12
13:26 2024

Повнорозмірний вен Peugeot Traveller доступний в Україні з максимально потужним турбодизельним двигуном та з великим кузовом L3. Новинку вже можна замовити.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Новий Peugeot Traveller отримав повністю змінену передню частину кузова. Крім того, вен став не лише більш стильним ззовні, але й більш технологічним та зручним всередині: запропоновано новітню мультимедійну систему з 10-дюймовим дисплеєм, бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay, повністю цифрову 10-дюймову панель приладів та нове зручне кермо з підігрівом.

Відмітимо також просторий салон для 7-8-9 людей (залежно від виконання) й при цьому залишається вдосталь місця в багажнику для валіз.
Під капотом новинки встановлено надійним та економічний турбодизельний двигун BlueHDi об’ємом 2 літри потужністю 177 к.с. та крутним моментом 400 Нм. Силовий агрегат працює у парі з традиційною гідромеханічною 8-ступеневою АКПП.

На українському ринку модель доступна у двох версіях: Business або Allure. Ціни на новий Peugeot Traveller стартують з позначки 1 769 200 гривень. Дилери бренду вже приймають замовлення.
Близький космос: відлітаємо на новому Peugeot 408

В Україні стартують продажі зовсім нового Skoda Kodiaq: комплектації та ціни

Стартують продажі нового кросовера Mazda з технікою Toyota: оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Шеннен Догерті напередодні смерті зробила емоційне зізнання про свою красу

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.