VNews.com.ua

Популярний позашляховик Nissan отримав «пригодницьку» версію: відома ціна

Август 23
11:09 2024

На ринок виходить новий Nissan Rogue (він же X-Trail) 2025 модельного року, який вперше отримав спеціальну версію Rock Creek, що перекладається як “гірський струмок” – для любителів активного відпочинку на природі.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє офіційний сайт японського автовиробника, серед іншого Nissan Rogue Rock Creek отримав трубчастий багажник на даху та всюдихідні шини 235/65 R17 Falken Wild Peak, а стандартну систему повного приводу доповнили функцією Hill Descent Control – для плавної їзди під час спуску з крутих схилів, зберігаючи постійну швидкість.

Усередині позашляховик має водовідштовхувальну оббивку зі шкірозамінника, а також оздоблення приладової панелі чорного кольору піаніно. Підігрів передніх сидінь є стандартним, як і розетка на 12 вольт у вантажному відділенні.

Нова система ProPILOT Assist 2.1 дозволяє уважним водіям відвести руки від керма під час руху по односмуговій автостраді завдяки радару, сонару, камерам і картографічним даним високої чіткості.

Під капотом у Nissan Rogue 2025 модельного року – 1,5-літрова “турботрійка” потужністю 204 кінські сили, яка працює у зв’язці з варіатором. Ціни стартують від 29,2 тисяч доларів, а спецверсія Rock Creek обійдеться в $35,4 тисяч.
Приємна ціна та повний привід: представлено новий Nissan Kicks

В Україні стартують продажі нового Nissan Qashqai: комплектації та ціни

Не бачиш різниці між 4WD та AWD? Опинишся за ґратами!

Share

Статьи по теме

Последние новости

Сериал «Властелин колец»: Том Бомбадил подсказывает, кто такой Незнакомец, шоуранер обещает ответ в этом сезоне

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.