VNews.com.ua

Ще дешевше: Volkswagen випустив новий бюджетник на базі Polo

Ноябрь 16
12:12 2022

Недорогі хетчбеки B-класу користуються неабиякою популярністю у всьому світі, особливо в містах. Втім новий VW Polo Track виглядає не таким вже й бідним.
Від стандартного Polo новинка відрізняється унікальним малюнком решітки радіатора, відсутністю світлодіодної смуги, галогенними фарами та повітрозабірниками у бампері. У цілому Polo Track зберігає знайомий солідний дизайн. Колірна палітра включає чотири відтінки: однотонний Crystal White, Ninja Black, металеві Sirius Silver та Platinum Gray.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

У салоні все виглядає простіше завдяки твердому пластику, дешевшому радіоблоку, який замінює сенсорний екран, та аналоговим циферблатам старого зразка на панелі приладів. Але комплектація Volkswagen Polo Track не така вже й бідна.
До неї входять: центральний замок, кондиціонер, електросклопідіймачі спереду, підключення Bluetooth, багатофункціональне кермо з інтегрованими кнопками та пару USB-портів. Базова модель також отримає 4 подушки безпеки та систему стабілізації ESP.
Модель оснащена атмосферним двигуном 1.0 MPI flex, що видає 83 к.с. і 101 Нм крутного моменту з можливістю працювати як на бензині, так і на етанолі. Потужність передається на передні колеса через п’ятиступеневу механічну коробку передач.
Ціна Polo Track у Бразилії починається від $15 052, що суттєво дешевше стандартного Polo ($17 499).

Новий хетчбек випускатимуться на заводі Volkswagen у Таубате (Бразилія) і призначений в першу чергу для країн, що розвиваються. Але ми пам’ятаємо, що бюджетний VW Gol, якого Polo Track замінить на цих ринках, свого часу поставлявся й до України.
Розміром із Таврію: представлено електромобіль ціною $10 тисяч

Тіні минулого: які автівки до $5 тисяч обирають українці

Дешевше Дастера: Subaru випустила кросовер розміром із Таврію

Share

Статьи по теме

Последние новости

Заморозки весной и адская жара летом: как погода отразилась на ценах фруктов

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.