VNews.com.ua

Стартують продажі недорогого рамного позашляховика від Great Wall: оголошено ціни

Август 08
13:27 2024

Новий 7-місний кросовер Haval H9, який продаватиметься на світових ринках, напевно з’явиться й в Україні.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє сайт CarNewsChina, опубліковано офіційні зображення глобальної версії позашляховика Haval H9 нового покоління. Попередній продаж новинки на закордонних ринках розпочнеться вже в серпні.

Нагадаємо, що Haval є спеціалізованим брендом Great Wall Motors з виробництва кросоверів та позашляховиків – представлений в Україні з 2018 року.
Судячи з офіційних зображень, різниці в дизайні між китайською та глобальною версіями нового Haval H9 фактично немає.

У передній частині як і раніше використовується решітка радіатора, прикрашена товстими горизонтальними хромованими смугами з логотипом бренду “HAVAL”. Фари – квадратні з круглими світлодіодними денними ходовими вогнями всередині.
Ймовірно не відрізнятимуться й габарити: 5070х1960х1930 міліметрів при довжині колісної бази 2,85 метра. Новий рамний позашляховик буде доступний виключно у 7-місній версії.

Усередині – овальне рульове колесо з чотирма спицями, великий плаваючий 14,6-дюймовий центральний екран мультимедійної системи та велика кількість фізичних кнопок. Схема розташування сидінь у салоні: 2+3+2.
Що стосується моторної гами, то новий Haval H9 має два варіанти: бензиновий турбомотор 2.0T (218 к.с.) та дизельний двигун 2.4T (184 к.с.). Пізніше з’явиться ще 3,0-літровий V6, розроблений Great Wall Motor. Очікується наявність системи повного приводу BorgWarner зі знижувальною передачею та блокуванням переднього і заднього диференціалів.

Орієнтовна стартова ціна нового Haval H9 у Китаї становить 188 800 юанів (26 400 доларів США), згідно з даними дилерів бренду.
1000 км запасу ходу: Great Wall презентував дизельний пікап за 17 000 доларів

Представлено суперника Renault Duster від Fiat: вже відомі ціни

Citroen офіційно представив найдешевший купе-позашляховик Basalt

Share

Статьи по теме

Последние новости

Беларусь не может передать России РСЗО «Полонез» — СМИ

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.