VNews.com.ua

Супердешевий електромобіль Volkswagen: все, що про нього відомо

Август 12
12:06 2024

Невдовзі асортимент Volkswagen включатиме субкомпактний та дешевий електрокар. Ймовірно, він називатиметься ID.1 та стане спадкоємцем e-Up! – невеликого автомобіля від VW, який нещодавно був вилучений з ринку після 12 років випуску.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Профільне видіння InsideEVs, зібрало всю інформацію щодо майбутньої новинки. Відомо, що це буде субкомпактний хетчбек, який за словами технічного директора з розробки нової моделі Кая Груніца, запозичить деякі елементи дизайну та естетичні риси від Up! та “збереже типову функціональність Volkswagen”.

Очікується, що маленький електромобіль буде побудований на новій платформі, відмінній від MEB, яка буде використовуватися для більшого ID.2. Цілком ймовірно, щоб знизити витрати на виробництво, в архітектурі будуть відсутні деякі передові системи допомоги водієві. Ймовірно також, що інтер’єр буде більше зосереджений на універсальності, ніж на технологіях.
Цілком можливо, що замість інформаційно-розважальної системи буде станція для підключення смартфона та використання його для навігації та мультимедійних функцій – точно як у Up!

Поки що рано говорити про точні характеристики силового агрегату. Очікується невеликий акумулятор, можливо, близько 40 кВт-год. Це зможе забезпечити запас ходу у діапазоні приблизно від 240 до 280 кілометрів.
Цей субкомпактний електромобіль повинен надійти в дилерські центри приблизно в 2027 році. Він стане першим у серії компактних моделей Volkswagen Group, яка поповниться дебютами аналогічних версій під брендами Skoda, Cupra і Seat.

Що стосується ціни, то невеликий і дешевий електромобіль Volkswagen ID.1, ймовірно коштуватиме менше 20 000 євро. Наразі є Dacia Spring китайського виробництва та Citroen e-C3 європейського виробництва, але ці два перевищують психологічний поріг у 20 000 євро без урахування пільг. Дешевші Citroen Ami / Opel Rocks-E / Fiat Topolino вважаються квадроциклами і мають місця лише для двох осіб.
Volkswagen представив перший бюджетний кросовер нового сімейства: відома ціна

Новий седан Volkswagen Passat вийшов на ринок: оголошено ціни

Дешевше за Duster: стартують продажі кросовера з провокативною назвою

Share

Статьи по теме

Последние новости

Угроза водоснабжению столицы: Киевводоканал прояснил ситуацию

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.