VNews.com.ua

В Україні стартують продажі нового Mitsubishi L200: комплектації та ціни

Август 02
15:16 2024

В абсолютно новому бюджетному пікапі Mitsubishi L200 удосконалено всі елементи автомобіля – від зовнішності та інтер’єра до трансмісії, двигуна і навіть рами.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
З моменту дебюту моделі у 1978 році Mitsubishi Motors виробив близько 5,6 млн пікапів п’яти поколінь. У шостому поколінні Mitsubishi L200 порівняно з попередником просторіший салон, міцна рама поліпшеної конструкції для забезпечення надійності та довговічності та заново розроблена підвіска, яка забезпечує комфорт і стабільність керування.
Новинка помітно збільшилася за розмірами порівняно із попереднім поколінням: довжина зросла до 5320 мм, ширина — до 1865 мм, а колісна база збільшилась на 130 мм – до 3130 мм.

Автомобіль має три звичні форм-фактори кузова: одинарна, полуторна (з багажним відсіком за сидіннями) та подвійна кабіна. На українському ринку буде доступна версія з подвійною кабіною — з двома рядами сидінь, яка поєднує комфорт позашляховика з практичністю пікапа.
Під капотом — новітній турбодизельний двигун з робочим об’ємом 2,4 літра. Силовий агрегат серії 4N16 запропоновано у двох варіантах потужності – 150 к.с. (330 Нм) та 184 к.с. (430 Нм). У парі з силовим агрегатом працює шестиступенева автоматична трансмісія, яка має спорт-режим для поліпшення динамічних характеристик.

Також запропонована класична шестиступенева механічна коробка передач з тросовим приводом перемикання. Ходові якості значно підвищені ще й завдяки модернізації трансмісії, яка вперше в історії L200 отримала систему покращення керованості AYC (Active Yaw Control) у поєднанні із повним приводом Super Select 4WD-II.
Салон нового L200 став просторішим та комфортнішим. Приладова панель спроектована за принципом «горизонтальної осі» Horizontal Axis, що дозволяє водію чітко бачити зміни у положенні автомобіля під час водіння та полегшує керування. З огляду на професійне використання пікапа в основних його робочих зонах встановлені м’які накладки задля захисту водія та пасажирів, гарантуючи водночас і комфортабельність. На передній панелі та центральній консолі розміщено роз’єми USB Type A і Type C для заряджання гаджетів.

Новий Mitsubishi L200 вже доступний для тест-драйвів в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors. Для придбання доступні чотири комплектації. Ціна на базову комплектацію Invite складатиме 1 675 000 грн., комплектація Intense з механічною коробкою коштуватиме 1 775 000 грн, а з автоматичною коробкою – 1 850 000 грн. Топова комплектація Ultimate коштуватиме 1 950 000 грн.
Справжній діамант: новий Mitsubishi Outlander та всі його принади

Mitsubishi повертає до життя Lancer та Pajero: це будуть абсолютно нові моделі

Стало відомо, яким буде новий Mitsubishi Pajero: усі подробиці

Share

Статьи по теме

Последние новости

OpenAI может повысить стоимость подписки на ChatGPT до $2000 за доступ к новым ИИ-моделям

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.