VNews.com.ua

В Україні стартують продажі нового Nissan Qashqai: комплектації та ціни

Июль 05
13:07 2024

Удосконалений кросовер Nissan Qashqai третього покоління витрачає від 4,2 до 5,4 літра пального на 100 км залежно від версії.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
В офіційній дилерській мережі Nissan в Україні розпочато приймання замовлень на новий Nissan Qashqai. Новий Nissan Qashqai тепер можливо замовити за ціною від 1 109 890 гривень (Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Mild-Hybrid з 6-ступеневою МКП). Ті, хто обирає кросовер оснащений інноваційною технологією e-POWER, можуть замовити електрифікований Nissan Qashqai вже в базовій комплектації Acenta за ціною від 1 507 740 гривень. Перелік комплектацій нового кросовера в Україні доповнений новою версією – N-Design, яка якнайкраще допоможе власникам нового Qashqai підкреслити свою індивідуальність.

В незалежності від комплектації, новий Qashqai продовжує демонструвати свою ефективність, адже споживання пального становить лише від 4.2 літри на 100 км для версії з e-POWER та від 5.4 л/100 км для версії оснащеною MHEV.
Як і раніше, клієнти можуть обирати між двома варіантами силової установки: на додаток до 1,3-літрового бензинового двигуна потужністю 140 к.с., шестиступеневою МКП і переднім приводом, який використовується для базових комплектацій, цей силовий агрегат також пропонується у версії з потужністю 158 к.с. та автоматичною коробкою передач Xtronic.

Також новий Nissan Qashqai пропонується з інноваційною технологією e-POWER: в цій версії колеса завжди приводяться в рух електромотором з лінійною реакцією, в той час, як двигун внутрішнього згоряння працює в оптимальному режимі, економлячи пальне, і живить акумулятор. Миттєво доступний крутний момент забезпечує приємне, стрімке прискорення як в 100% електромобілі, але без необхідності в підзаряджанні батареї.

З моменту початку продажу Nissan Qashqai у 2007 році лише в Україні було продано понад 31 000 автомобілів. Всього ж у світі знайшли власників понад 4 200 000 Nissan Qashqai, що робить його одним з найпопулярніших кросоверів Nissan за всю історію компанії.
Майже електрокар: тест-драйв незвичайного Nissan Qashqai E-Power

Презентовано новий Nissan Note із витратою 4,6 л/100 км: оприлюднено ціни

7800 доларів: представлено найдешевший кросовер Nissan

Share

Статьи по теме

Последние новости

Готується вийти на ринок: Volkswagen ID.4 перетворився на купеобразний кросовер

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.