VNews.com.ua

В Україні стартують продажі зовсім нового Skoda Kodiaq: комплектації та ціни

Июль 09
13:08 2024

На українському ринку кросовер Skoda Kodiaq другого покоління представлено у двох комплектаціях з бензиновим та дизельним двигунами.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Флагманський позашляховик чеської марки нового покоління у порівнянні з попередником збільшився у розмірах. Серед зовнішнього оновлення – сучасні LED Matrix фари другої генерації та передня решітка радіатора з горизонтальною світловою смугою.

Новизну в інтер’єрі приносить текстиль та шкіра, отримані в результаті екологічно чистих процесів обробки. Новинка оснащена найсучаснішою інформаційно-розважальною системою, включаючи додатковий екран до 13 дюймів і проєкційний дисплей (опціонально), а також 10-дюймовою віртуальною панеллю приладів.

В Україні чеський позашляховик представлено у двох комплектаціях – Selection та Sportline з бензиновим та дизельним двигуном обʼємом 2 літри та потужністю від 110 кВт (150 к.с.) до 140 кВт (190 к.с.). Обидві версії оснащені 7-ступеневим роботом DSG та системою повного привода.

Передзамовлення на нове покоління Skoda Kodiaq в Україні вже відкрито. Ціна стартує від 1 617 191 грн. На всі автомобілі надається гарантія 2 роки без обмеження пробігу та додаткова опція “пакет подовженої гарантії” на 4 роки або 90 000 км пробігу.
Найдешевший автомобіль Skoda вже в Україні: подробиці та ціни

Українцям запропонували популярний кросовер Skoda з великою знижкою

Де зараз виробляють автомобілі Skoda для України та світу

Share

Статьи по теме

Последние новости

Жизнь Ясуке из Assassin’s Creed Shadows придумал ученый? Университет ведет расследование, дело заинтересовало парламент Японии

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.