VNews.com.ua

Як народжуються Тесли: відеопрогулянка новим заводом Tesla Berlin Giga

Апрель 09
12:05 2022

Компанія Tesla нарешті офиційно відкрила Gigafactory Berlin. Це перший європейський виробничий центр, підтриманий найбільшими інвестиціями в новітній історії: 5 мільярдів євро або близько 5,5 мільярдів доларів.
Трихвилинне відео не лише екскурсію по величезному виробничому об’єкту, воно також показує, як створюється електричний кросовер Tesla Model Y.
Новини, тест-драйви, огляди: підписуйтесь на наш Telegram-канал
Відкриття Tesla Gigafactory Berlin було відкладено на вісім місяців через проблеми з екологією та бюрократією. Він отримав зелене світло на відкриття фабрики 4 березня 2022 року.
Як повідомляє Reuters, на церемонії відкриття були присутні канцлер Німеччини Олаф Шольц та інші високопоставлені федеральні та місцеві органи влади.

Tesla хоче найняти 12 000 людей у ​​цей комплекс зі складання автомобілів і акумуляторів Grunheide. Прогнозується, що Tesla Gigafactory Berlin виготовить близько 54 000 автомобілів у 2022 році, збільшившись до 280 000 у 2023 році, а далі до 500 000 до 2025 року.
Сільпо зажадало від Ілона Маска електричні вантажівки Тесла

3 млрд км без капремонта: Tesla Roadster установила рекорд

Смартфон Tesla: цена, дата выпуска, характеристики и слухи

Share

Статьи по теме

Последние новости

Рекорд термоядерного синтеза: 50 млн °C в течение 6 минут на реакторе WEST поддерживали французские и американские ученые

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.