VNews.com.ua

Завдяки китайським технологіям: нова Toyota Corolla проїде 2100 км на одній заправці

Август 02
12:55 2024

Гібридна технологія від китайського автогіганта BYD може забезпечити втричі більший запас ходу, ніж звичайні бензинові версії.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє австралійське видання Drive з посиланням на звіт японського журналу Best Car, який відомий тим, що отримує інсайдерську інформацію про майбутні новинки Toyota.
Використовуючи технологію, розроблену спільно з китайським виробником автомобілів BYD, Toyota Corolla наступного покоління буде запропоноана у новому гібридному варіанті (PHEV).

Завдяки впровадженню нового високоефективного 1,5-літрового чотирициліндрового бензинового двигуна з турбонаддувом запас автономного ходу на одній заправці має досягти вражаючих 2100 кілометрів.
Новий агрегат вирізняється покращеною тепловою ефективністю – принаймні на 5 процентів у порівнянні з поточною лінійкою двигунів Toyota Dynamic Force.

Дебют повністю нової Toyota Corolla очікується ​​у 2026 році, а гібридна технологія від китайського автогіганта BYD може забезпечити приблизно втричі більший запас ходу, ніж у звичайної бензинової версії.
Представлено нову Toyota Corolla Cross 2024: оголошено ціни

Стартують продажі нового кросовера Mazda з технікою Toyota: оголошено ціни

Toyota представила нову Toyota Camry 2024 для України: всі подробиці

Share

Статьи по теме

Последние новости

Азербайджан сделал неоднозначное заявление о войне России и Украины

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.