Злата Огнєвіч розповіла, як готувати деруни, а Volkanov дав пораду дівчатам
Популярна співачка, героїня проєкту «Холостячка» Злата Огнєвіч, яка нещодавно розповіла про головні пʼять корисних звичок у своєму харчуванні, вирішила «перейти від теорії до практики» і привела приклад здорового сніданку за цими принципами.ВІДЕО ДНЯ
Зокрема, красуня радить час від часу готувати зранку деруни.
«Деруни — смачна класика на сніданок!» — назвала вона свій допис у соціальній мережі.
Для дерунів за рецептом Злати знадобляться:
5 картоплин;
1 цибулина;
1 яйце;
2 ст. ложки борошна;
Сіль, перець — за смаком;
Олія для смаження.
Як готувати деруни за рецептом Огнєвіч
1. Очистити картоплю та натерти на дрібній тертці. Відтиснути зайву рідину.
2. Додати натерту цибулю, яйце, борошно, сіль і перець. Перемішати.
3. Розігріти пательню з олією, і викласти тісто ложкою.
4. Після цього смажимо кожен дерун по 2−3 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки.
5. І, нарешті, подаємо готові деруни зі сметаною!
На відміну від Злати співак Dima Volkanov вирішив відійти від «кулінарних стандартів» і «дав пораду» дівчатам відносно того, що робити у тому разі, коли їм розбили серце нерозділеним коханням.
Звичайно, такі «поради», це — скоріш за все — «жарт» від колишнього «зайки Сердючки», і насправді Діма думає зовсім по-інакшому. Хоча його недавня пісня, яка міцно розташувалася у хіт-параді, теж наводить на певні роздуми. Будемо сподіватись, що у народного улюбленця все буде добре.
Раніше «ФАКТИ» писали, яку страву любить готувати Алла Пугачова, і які продукти для неї потрібні.
36
Читайте нас у Facebook