VNews.com.ua

Спортивний суд Лозанни буде розглядати справу по матчу Швейцарія — Україна

Декабрь 11
11:59 2020

Стала відома дата оскарження рішення з приводу скасованого матчу Ліги націй Швейцарія — Україна, який повинен.  17 листопада дисциплінарний орган УЄФА присудив українській збірній, технічну поразку з рахунком 0:3.

rb-by-dlya-vnews-com-ua

Перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов заявляє що в 2020-му крапка в цій історії не буде поставлена.

«Так, попереду новорічні свята, тому очікувати рішення з нашого питання в цьому році вже навряд чи варто. Це не швидкий процес.

Коли можуть розглянути?  Цим питанням займаються наші юристи.  Думаю, доведеться почекати десь пару місяців», — цитує Протасова редакція сайту Rating Bookmakers.

В той день головний лікар швейцарського кантону Люцерн прийняв рішення відправити збірну України на карантин через захворівших на COVID-19 членів команді. Гра Швейцарія — Україна 17 листопада була скасована через заборону місцевої влади провести поєдинок, хоча обидві команди були готові вийти на поле і грати.  За рішенням УЄФА технічну поразку тримала саме українська збірна.

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Украине начало дешеветь топливо: новые цены на бензин, дизель и автогаз

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.