VNews.com.ua

Prometheus за підтримки посольства США запускає проєкт перекладу найкращих світових онлайн-курсів українською мовою

Июнь 30
13:23 2021

Prometheus за підтримки посольства США запускає проєкт перекладу найкращих світових онлайн-курсів українською мовою

Усі охочі зможуть безоплатно навчатися програмування на онлайн-курсі Гарварду, підприємництва у кращих викладачів Массачусетського технологічного інституту, кар’єрного зростання на курсі університету імені Макмастера та створення стартапів на програмі знаменитого бізнес-акселератору Y Combinator. І все це доступно в українському перекладі.

На слухачів очікують професійно озвучені українською відеолекції, перекладені завдання, відповіді на запитання, а також можливість отримати сертифікат про успішне завершення курсу. Наразі на Prometheus відкрито реєстрацію на перші чотири курси проєкту:

  • Курс «Веб програмування з Python та JavaScript CS50». Продовження легендарного курсу «CS50: Основи програмування» Гарвардського університету, який вважається одним з найкращих курсів вивчення програмування у світі. Разом з викладачами курсу ви перейдете на новий рівень та навчитесь створювати інтерактивні вебзастосунки. Зареєструватися можна за посиланням.
  • Курс «Школа стартапів» від бізнес-акселератора “Y Combinator”. Вартість компаній-випускників “Y Combinator”, серед яких “Airbnb”, “Dropbox” та “Stripe”, становить близько 300 мільярдів доларів, а одним з гостьових лекторів курсу є Марк Цукерберг. На курсі навчають створювати успішні стартапи з нуля — від пошуку ідеї та фінансування до реалізації та налагодження сталих бізнес-процесів. Зареєструватися можна за посиланням.
  • Курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» професорки університету імені Макмастера Барбари Оклі та професора Інституту біологічних досліджень Салка Терренса Седжновскі. Барбара Оклі співтворець найпопулярнішого онлайн-курсу у світі «Навчаймось вчитись», авторка книги «Mindshift: Break Through Obstacles to Learning and Discover Your Hidden Potential». На курсі йдеться про необхідні навички для успішної кар’єри. Також він містить рекомендації щодо максимально засвоєння знань при онлайн-навчанні, пошуку наставників та правильноє взаємодії з ними. Зареєструватися можна за посиланням.
  • Курс «Підприємництво 101: хто ваш клієнт?» викладачів Массачусетського технологічного інституту Ердіна Бешимова та Білла Олета. Курс допоможе опанувати головну навичку для підприємців-початківців — правильно визначати свого клієнта. Під час навчання можна дізнатись, як провести інтерв’ю з потенційними клієнтами, зрозуміти різницю між аналізом ринку зверху вниз і знизу вгору, а також навчитись правильно обирати ринок для конкурентного товару чи послуги. Зареєструватися можна за посиланням.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Аграрии уже подали более 300 заявок на получение средств по программе господдержки

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.