VNews.com.ua

«Укрпошта» встановила перші поштомати у Києві, з наступного року мережу планують почати розширювати на всі великі міста України

Сентябрь 17
15:44 2021

«Укрпошта» встановила перші поштомати у Києві, з наступного року мережу планують почати розширювати на всі великі міста України

«Укрпошта» почала встановлювати поштомати у Києві у якості пілотного проекту, а з наступного року розпочнеться масштабування по всій країні, розповів гендиректор компанії Ігор Смілянський.

«Перші поштомати з’явилися в Англії в 1850-х, і називалися «поштові скриньки». За цей час багато чого що змінилося, настав час випробувати новий формат поштоматів і нам. Тим більш, що це простіше, ніж відповідати на питання «чому у вас їх немає?»

Для пілотного проекту ми встановили поштомати в частині київських відділень, щоб подивитися, чи сподобається такий формат клієнтам. Користуватися легко — як на відео, і всі операції займають всього 10-11 секунд: отримали смс, набрали код, отримали посилку, посміхнулися і пішли далі.

Так як це поки пілот, вибрати такий варіант при відправці самостійно не можна (ми самі запропонуємо це клієнтам), але вже з наступного року ми плануємо (якщо вам, звичайно, сподобається) масштабування поштоматів різних форматів по всій країні з інтеграцією з мобільним додатком, особистим кабінетом і т.д. Почнемо з міст з 100+ тис. населення» — зазначив гендиректор Укрпошти.

Ігор Смілянський також подякував партнерам Omnic Innovations за «стильні, красиві і зручні» поштомати, а також швидку реалізацію проекту.

Зазначимо, що на початку тижня «Нова пошта» оголосила, що до кінця поточного року розширить мережу власних поштоматів з 7 тис. до 17 тис., зробивши її найбільшою в Європі.

Джерело: Укрпошта

Share

Статьи по теме

Последние новости

Российские хакеры усилили атаки на компьютеры украинских военнослужащих

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.