VNews.com.ua

Абсолютно новий кросовер Geely готовий злетіти. Але не до зірок (фото)

Октябрь 24
10:05 2024

Оприлюднено перші подробиці щодо нового середньорозмірного SUV Galaxy Starship 7 від Geely.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє сайт CarScoops, Galaxy Starship 7 — найновіший у Китаї гібридний позашляховик із крутою назвою, що представляє нове покоління суперелектричної гібридної технології Thor від Geely.

Попри круту науково-фантастичну назву, Geely Galaxy Starship 7 виглядає досить традиційно. Хоча дизайн профілю та задньої частини має натяки на позашляховики Porsche Macan і Cayenne. Передня частина без решітки радіатора має світлодіодну оптику, тонкі бампери та емблему Geely Galaxy, що складається з шести прямокутних форм. Є також великий люк, приховані вихлопні труби та звичайні дверні ручки.

Позашляховик базується на новій архітектурі Geely Global Energy Architecture (GEA), що містить “суперелектричну гібридну технологію Thor”. Габарити кросовера становлять 4740х1905х1685 мм при довжині колісної бази 2755 міліметра. Це приблизно розміри BMW X3 та Mercedes GLC.

Інтер’єр теж досить звичайний з великим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи та меншою цифровою панеллю приладів за двоспицевим кермом. Нахилена центральна консоль містить панель бездротової зарядки та фізичні клавіші. Відмітимо також виступаючі динаміки та світлову смугу, що проходить через приладову панель і дверні карти.

Покупцям запропонують вибір між двома гібридними силовими агрегатами, що підключаються від мережі. Обидва будуть оснащені 1,5-літровим бензиновим двигуном і єдиним електродвигуном, що приводить в рух передні колеса. Акумулятори SVOLT матимуть місткість 19,09 або 28,94 кВт-год та забезпечать запас ходу на електриці 101 і 150 км відповідно.

Повні характеристики Geely Galaxy Starship 7 будуть оголошені під час офіційного дебюту найближчими тижнями. Суббренд Galaxy, запущений на початку 2023 року, позиціонується нижче більш преміального Zeekr.
Geely атакує: стартують продажі стильного електрокара за ціною $11 250

Дешевше за Duster: стартують продажі кросовера з провокативною назвою

В Україні стартували продажі нової Honda HR-V: комплектації та ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Джон Уик» получит полнометражный приквел, — Чад Стагелски

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.