VNews.com.ua

Двигун V8 та 500 сил: Ford презентував новий Mustang

Сентябрь 15
13:12 2022

Компанія Ford офіційно представила легендарний поні-кар Mustang сьомого покоління.
У новому поколінні спорткар зберіг класичний дизайн, але став набагато сучаснішим. Про це повідомляє прес-служба американської марки. Новий Ford Mustang дебютував у кузовах купе та кабріолет.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Новинка зберегла класичний силует з довгим капотом та похилим дахом. Разом з тим, вона тепер купе та кабріолет виглядають агресивнішими. Крім того, сімейство моделі поповнила нова заряджена версія Dark Horse з тонованими фарами, обвісом, заднім антикрилом та 19-дюймовими дисками.
Але усередині спостерігається кардинальний відхід від ретро-салонів попередників: залишилось всього кілька апаратних клавіш, а більшість елементів керування перенесено на 13,2-дюймовий сенсорний екран мультимедіа – Ford стверджує, що цей крок підтримали опитані власники Mustang.
Інші сучасні штрихи включають додаткову панель для бездротової зарядки телефону та повний набір систем безпеки, включаючи адаптивний круїз, розпізнавання дорожніх знаків і систему допомоги при гальмуванні заднім ходом. Варіант Dark Horse отримав також спортивні крісла Recaro.
Ford Mustang сьомого покоління зберіг двигуни попередника, але вони стали потужнішими. Базова 2,3-літрова турбочетвірка EcoBoost розвиватиме понад 320 к.с., віддача 5,0-літрового V8 становитиме понад 460 сила, а у версії Dark Horse – близько 500 к.с. На вибір пропонуються 6-ступенева механіка або 10-діапазоний автомат.
Новий Ford Mustang надійде у продаж із літа 2023 року. Ціни оголосять пізніше.
Новий Ford Transit Custom перейшов на інше паливо, на черзі клон від Volkswagen

Нащадку славнозвісного «хіпі-мобіля» Volkswagen склали ціну

Ford Mustang: Дракула жив

Share

Статьи по теме

Последние новости

ЕС одобрил кредит Украине на 35 миллиардов евро с использованием замороженных активов России

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.