VNews.com.ua

Індійський Wrangler виявився набагато дешевшим за оригінал: всі подробиці

Август 21
10:37 2024

Чотиридверний позашляховик Mahindra Thar Roxx у стилі культової американської моделі побудовано на новій рамній архітектурі.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Габарити новинки становлять 4428х1870х1923 міліметрів при довжині колісної бази 2,85 метра. Для порівняння, індійська модель на 357 мм коротша за Jeep Wrangler JL. Крім того, позашляховик їздить на 18- або 19-дюймових легкосплавних дисках, обтягнутих масивними шинами 255/60.

Практичний інтер’єр має вже в базі 10,25-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи в поєднанні з 10,25-дюймовою цифровою панеллю приладів у багатших комплектаціях.

Відмітимо також вентильовані передні сидіння, охолоджуваний бардачок, панорамний люк, панель для бездротової зарядки гаджетів та аудіосистема Harman Kardon із дев’ятьма динаміками.
Попри своє індійське походження, Mahindra Thar Roxx стандартно постачається з шістьма подушками безпеки та пропонує понад 10 доступних функцій ADAS, що надає йому автономні можливості рівня 2.

Запропоновано два варіанти неелектрифікованих силових агрегатів: 2,0-літровий бензиновий двигун TGDi з турбонаддувом потужністю 174 к.с. і крутним моментом 380 Нм, в також 2,2-літровий турбодизель на 172 к.с. і 370 Нм крутного моменту. Потужність може передається через шестиступеневу механіку або шестиступеневий автомат Aisin.
Позашляхові якості позашляховика такі ж надійні, як і його зовнішній вигляд, особливо якщо він оснащений системою повного привода 4Xplor, до якої входять електронне блокування диференціалів та кілька режимів Terrain. Модель також може похвалитися системою Crawl Smart Assist — першою для автомобілів індійського виробництва. Крім того, вона має вражаючу глибину подолання броду у 650 мм.

Ціни на Mahindra Thar Roxx в Індії починаються з 12,99 лакхів рупій (близько 15 500 доларів США за поточним курсом обміну). Старт продажів заплановано на початок жовтня.
Легендарний позашляховик Jeep Wrangler стартує в Україні: подробиці та ціни

Представлено новий кросовер за $9000. З автопілотом!

Представлено розкішний рамний позашляховик SsangYong: оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Украинцы на вершине: NaVi обошла всех по просмотрам матчей в мировом киберспорте этим летом — 18 млн часов

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.