VNews.com.ua

Неочікувано: Citroen представив абсолютно новий 7-місний кросовер

Апрель 18
14:43 2024

Новий Citroen C3 Aircross зазнав радикальних змін з метою зміцнити позиції французького бренду у дуже конкурентному ринковому сегменті B-SUV.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Повністю новий кросовер поєднав у собі елементи «мови» нового дизайнерського стилю марки, що вперше втілився у серійній моделі Citroen C3. Висока та майже вертикальна передня частина демонструє новий логотип, а також має характерний світловий підпис у вигляді трьох LED-сегментів.

При габаритній довжині всього 4,39 метра новий Citroen C3 Aircross достатній простір у салоні для розміщення 7 осіб – вперше у даному сегменті. Крім того, збільшення колісної бази гарантує більше місця для ніг задніх пасажирів. При цьому кросовер залишається все також компактним, практичним та маневровим для тісних міських вулиць.

Модель побудовано на платформі Smart Car, яка від самого початку була розроблена з можливістю оптимальної інтеграції електромобільних технологій. Саме тому кросовер вперше пропонує найрізноманітніші силові агрегати для однієї моделі: традиційний двигун внутрішнього згорання, гібрид та повністю електричний привод з компонентами, що виготовляються в Європі.

Новий Citroen C3 Aircross з’явиться на європейському ринку вже влітку поточного року, а невдовзі дебютує в Україні. Нагадаємо, що з 2020 року європейські продажі кросоверів B-SUV вже перевищили продажі хетчбеків B-класу. Сьогодні щорічний об’єм продажів компактних кросоверів становить понад 2 млн одиниць і цей показник продовжує зростати.
Дешевше Sandero Stepway: стартували продажі нового паркетника Citroen

Citroen випустив електричний кросовер за $11 000

Оце так бюджетник! Погляньте на Duster ціною у 60 тисяч євро

Share

Статьи по теме

Последние новости

Вспышка над Украиной — вероятно, суперболид (очень яркий метеор)

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.