VNews.com.ua

Володимир Кличко: “Якщо ти зупиняєшся, відчуваючи біль, ти програв”

Январь 22
10:13 2021

rb-kz

Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко розповів про принципи досягнення мети і пояснив, чому віра в успіх важлива в кінцевому результаті.

За словами новоспеченого члена Міжнародного залу боксерської слави, котрі передає редакція Bookmaker Ratings, «завдяки спорту, я багато дізнався про себе. І головне зрозумів, що спорт — екстремальна форма бізнесу».

Володимир впевнений, що біль, присутня в спорті та бізнесі — перешкода на шляху до успіху. «Наприклад, в бізнесі вона може бути фізичної, коли ми сидимо за столом переговорів протягом восьми годин. Вона може бути моральною, коли ми довго не бачимо рідних або сім’ю. Але біль є перешкодою на шляху до успіху, він заважає нам зосередитися на роботі. Його можуть уникнути тільки ті, хто зупиняються. Тоді біль іде. Але так ти не досягнеш успіху. Я можу тільки радити вам, не бійтеся болю. Це як в сучасному світі: потрясіння болючі, але вони просувають нас вперед».

За словами Володимира, чотири моменти мають вирішальне значення, якщо ви хочете щось змінити в контексті оцифровки: фокус, спритність, концентрація і витривалість. Але це віра. Кожен вірить в певні речі або не вірить їм. Володимир впевнений: «Ми ще багато чого не бачили, але віримо, що знайдемо рішення. Але головне, той, то не одержимий своєю метою, не досягне її».

Share

Статьи по теме

Последние новости

Рынок земли: как изменились цены в регионах Украины

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.